PAXILE - MAGAS ROSTTARTALMÚ TURMIXPOROK A FOGYÁSÉRT ÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT!

A rostszegény táplálkozás eredménye az elhízás és az ezer emésztőrendszeri gond és betegség, ízletes és kedvező áron kapható találmányom ezen segít.

A PAXILE rost-turmixok elkészítése:

1. öntsünk kb 2dl (lehetőleg tisztított de a forralt is megteszi) hideg vizet (kérem a tejet és egyéb tejtermékeket mellőzni!) a turmixgépbe.(a turmix állagát állítsuk be ízlésünknek megfelelően, ezt a víz mennyiségével lehet, ha hígabban szeretjük, tegyünk hozzá kicsit több vizet…)

2. tegyünk bele egy kisebb érett banánt, vagy egy nagy felét (a turmix ízét alapvetően befolyásolja a banán minősége, ha édesebben szeretjük, akkor enyhén túlérett banánt használjunk)

3. tegyünk bele kb. 30-50  gramm port, minél intenzívebb hatást szeretnénk annál többet, de 50-60 grammnál ne többet… ( ha lehet mérjük ki, ha erre nincs mód kb. 2-3 csapott evőkanál)

4. járassuk a turmixgépet nagy fordulaton legalább fél percig

A koktél könnyen iható, de mivel a por kissé durvább (kb. lisztfinomságú) összetevőket is tartalmaz a tisztító hatás fokozása céljából, egy korty vízzel le lehet öblíteni.


A koktélt célszerű reggeli helyett elfogyasztani és utána legalább 3, de ha lehet 6 órán át semmilyen darabos táplálékot vagy cukros italt ne fogyasszunk. A koktél az éhségérzést csökkenti vagy megszünteti, zöldtea tartalma pedig kellemesen élénkít. Kávét lehet fogyasztani mellette, ha szokott, de nem fogja annyira kívánni.


Testsúlyát a mellékelt lapon a leírt módon rendszeresen ellenőrizze!!! A kúra fontos része a sikerélmény, amit  a mérleg fog nyújtani…




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 4
Havi: 4
Össz.: 15 637

Látogatottság növelés
Oldal: A PAXILE rostturmix elkészítése
PAXILE - MAGAS ROSTTARTALMÚ TURMIXPOROK A FOGYÁSÉRT ÉS AZ EGÉSZSÉGÉRT! - © 2008 - 2024 - paxile.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »